sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Joulukalenteri, luukut 1-7

Nyt se on alkanut.
Suuri joulukalenteriprojektini!
En malttanut viikolla mieltäni, joten valmistelin luukut todellakin ajoissa etukäteen. Tänään vein kuoren postiin ja toivon sen olevan ajoissa perillä ja osoitteen olevan myös oikea!

- Päätin lähettää aluksi jo seitsemän ensimmäistä luukkua, jotta seuraavien toteuttamiseen jäisi enemmän aikaa. Ensiksi suunnittelin koneella tekstit ja luukkujen sisällön:

1.
Hei.. (ÄLÄ AVAA MUITA LAPPUJA!)
..tässä on joulukalenterisi ensimmäinen luukku! Tulet saamaan pari tällaista sievää kirjekuorta joulukuun aikana, joista löydät numeroidut "luukut" joka päivälle jouluaattoon saakka.
En vanno, että sisältö olisi aina mielenkiintoinen, mutta  sen vakuutan että saat kaikista luukuista jotain irti oikealla fiiliksellä.

Hauskaa joulukuuta!

2.
Tänään haluaisin kertoa että huomenna ei välttämättä sada lunta, mutta toisaalta on yhtä mahdollista että sataa.

3.
Jos haluat löytää ehkä jotain jännää, kurkista koulun kameleonttitikkaita. Tarkasta kuitenkin, että näet metsän puilta.

4.
Suosittelen käymään ensi tiistaina kirjastossa ja katsomaan Kafkan 'Mies joka katosi' -kirjan taakse. Siellä ehkä on jotain, ehkä ei.

5.  *tässä luukussa on sitten sellainen hieno piirros josta ei ole kuvaa*

6.
Tänään: mitä Suomen itsenäisyys merkitsee EU-aikana? Kuka on Linnan juhlien 50. kättelijä? Millä perusteella koet ylpeyttä suomalaisuudesta, jos koet?

Ole varma että pääset jonakin vuonna linnanjuhliin.

7.  
http://www.weebls-stuff.com/flash/397_tamale.swf
jos tuo ei kiinnosta, http://1000awesomethings.com/

 - Sitten tulostin tekstit ihan normaalille paperille (tosin tekstit olivat hieman värikkäämpiä kuin tässä) ja liimasin tulosteen toiselle puolelle violettia silkkipaperia, etteivät tekstit kuultaisi läpi.

- Kehitin omaperäisen taittelumenetelmän, jolla sain aikaan tietyn "luukkumaisuuden" (epäselvä kuva alla). Kirjoitin jokaiseen luukkuun oikean päivän ja sulloin kaikki seitsemän kauniiseen joulunväriseen kirjekuoreen. Ensimmäinen luukku jäi auki, että Sanelma ymmärtäisi paremmin lukea sen ensin.Nyt vain tarkkaillaan reaktiota ja valmistellaan seuraavan viikon luukut.
Ideoita saa edelleenkin heitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti