sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Joulukalenteri, luukku -16

Joulukalenterini uhri on vaihtunut. Löysin luultavasti paremman uhrin, jolla toivottavasti löytyy sitä kuuluisaa huumorintajua. Olen kuitenkin niin sekaisin suunnitelmista, että ajattelin tulla tänne selvittämään niitä.

Nyt minulla on siis uhri ja uhrin osoite tiedossani. Jatkossa voimme kutsua uhria nimellä Sanelma, ihan vain että hänestä tulee inhimillisempi.
Seuraavaksi on suunniteltava luukut, mutta se varmaan onkin aika helppoa. Voisin luonnostella tähän jo joulukalenterin rungon.

Luukut 1-6: kirje joka kertoo mistä on kysymys, muissa luukuissa jotain kummallista joulukalenterisälää/piirroksia/lauseita. Helppo tehtävä.
Luukut 6-12: Varmaan jokin itsenäisyyspäivään liittyvä juttu, ehkä kannanotto. Jotain sälää ja pari päivää kestävä tehtävä. Varmaankin jokin jossa Sanelman pitää etsiä palkinto tai vastaava.
Luukut 12-18: Edellistä jouluisempia tekstejä ja kuvia, jonakin päivänä oikea (käsintehty?) joulukortti
Luukut 18-23: Adventiksi tulitikku, yksi vaikea tehtävä. Sälää.
Luukku 24: 24 senttiä käteisenä, jos vain löydän. Mukana jokin viisausjuttu. Jos tämä ei onnistu, tarvitsen jonkin muun jutun johon liittyy numero 24.

EHDOTUKSIA?

Tulevina päivinä aion luonnostella luukkujen tekstejä koneelle ja harkita mistä saisin punaisia kirjekuoria kaikkein edullisimmin.

Jännittävää!

3 kommenttia:

 1. Haa! Ihan paras idea! Mietinkin jotain tämäntyylistä joulukalenteria jollekkin tutulleni, ja löysin blogiisi googlettamalla! Tänävuonna todellakin haluan toteuttaa tätä joulukalenteri ideaa omalla tyylilläni. Sulla on myös muita ihan mielettömän hyviä juttuja täällä. Olen myös pitkään haaveillut lähettäväni postikortteja joillekkin tuntemattomalle puhelinluettelosta, mutta jostain syystä en ole vain uskaltanut ihan tuntemattomille lähetellä, (ellei postcrossingia ei lasketa). Kaveri taas on harrastanut tämäntyylisiä juttuja enemmänkin, ja on ollut aina ihan mahtavaa kuunnella häneltä miten ihmiset ovat näihin reagoineet.

  VastaaPoista
 2. Hi, kiitos! :)
  Suosittelen ehdottomasti toteuttamaan tämän jollekin, itsekin haeskelen juuri uutta uhria ensi joulukuulle. Muutenkin, on kumman mukavaa nauraa salaa kun joku tuttu meuhkaa ihan täysillä saamastaan oudosta kortista.
  Et haluaisi että lähettäisin sille kaverillesi randomin postikortin tai vaikka kielitaitokirjeen? :D

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista