sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Joulukalenteri, luukut 8-14

Nyt se jatkuu.
Salainen joulukalenteriprojekti!

Valmistelin ja lähetin kirjeen varmaan jo eilen, ja toivon että se on jo maanantaina perillä. Tällä kertaa luukut ovat aika köyhiä, mutta eipä Sanelma voi mitään odottaakaan kun ei tunne minua.  Kirjeiden ulkoasu oli tällä kertaa erilainen: käytin päällyspaperina jotain löytämääni hienoa kuviopaperia (ikävä kyllä en malttanut kuvata), mutta joka tapauksessa printti on kuin siinä säkkikankaassa mistä tehtiin ala-asteella joulukoristeita.

Ja seuraavat luukut kehittelin mukaan:


8.
Kävitkö kirjastossa?

9.  Jos et todellakaan halua mistään hinnasta saada enää yhtäkään tällaista joulukalenterikirjettä, kerro se vaikka huomenna viemällä Tutorneuvolan pöydälle tyhjä valkoinen paperi tai paperinpala.
Rauhaa!

Jos haluat edelleen saada näitä posteja, ajattelin tänään vain kehottaa kuuntelemaan Britney Spearsia ja katsomaan itseään silmiin ihan rauhassa.

10.
Keskellä viikkoa
on hukassa
jos ei tiedä
mistä pitää kiinni.

11.
Kokeile kirjoittaa kaverisi puolesta Joulupukille, ja kysy sen jälkeen olitko oikeassa.

12.
HUOMIOOO: Joulumarkkinat torilla - vie mummo tuulettumaan?
Tai joku muu.

13.

Ainahan voi toivoa että olisi vappu.
*prinsessailmapallo*

(+ Mielen maailma 1, sivu 34)
(^siellä on hieno runo)

14.
Vietä tänään antijoulupäivä, jos ehdit.
Kuuntele vähän kesäbiisejä ja tanssi salsaa kesämekossa. Muista myös (pakaste)mansikat ja kaikki mitä yleensä teetkään kesällä.
Säästä päätellen nyt on kesä, tosin sateinen.


Ovatko hienoja vai hienoja?
9. luukku on tuollainen sen takia, että ajattelin että ehkä on hyvä antaa Sanelmalle kuitenkin tilaisuus estää joulukalenteri, jos hän vaikka ei satu ollenkaan pitämään ideasta. Toivottavasti vain itse muistaisin käydä katsomassa Tutorneuvolaa sitten milloinkas se nyt olikaan.

Tähän mennessä olen aika varma, että Sanelma ei tiedä kuka kirjeet lähettää. Mutta ei hän toisaalta ole niistä mitään puhunutkaan.
Jännittävää! Sitten pitää suunnitella ne seuraavat kirjeet..!

2 kommenttia:

  1. Siistii :D!! Mistä ihmeestä sää saat nuo ideat ;O!?

    VastaaPoista
  2. kurttu: ihqua, kommentti! Siis ihan vaan kehitän jotain ihan randomia, kun tässä projektissa ei ole jotenkin minkäänlaisia paineita siitä järkevyydestä. :D

    VastaaPoista