torstai 28. tammikuuta 2010

Postikorttiprojekti, toinen kortti

Jihuu, ensimmäinen kortti meni perille ja silleen, joten on aika ryhtyä ihan tosissaan lähettämään näitä todellisia kortteja. Koeviikon kunniaksi aionkin pian (huomenna) viedä postilaatikkoon seuraavan kortin, jonka juuri äsken viimeistelin googlettelemalla osoitteen.

Tällä kertaa lähetän kortin tyypille, jonka kanssa en ole ollut tekemisissä pitkään aikaan, mutta jota taidan silti haluta vähän ilahduttaa. En kyllä usko että mainittu henkilö edes tajuaa ajatella minua kortin lähettäjäksi. Valitsin mittavasta korttivarastostani kortin, jossa on jotain pieniä balleriinoja, jotka ovat juuri päättäneet esityksen ja kumartavat. Kortin saaja on tietääkseni aika paljon tekemisissä lasten kanssa, joten tämä taisi olla ihan okei.

Teksteistä en taida edelleenkään haluta kertoa tarkemmin, mutta pääajatuksena kortissa on rento asenne, jota kannattaa noudattaa. Kuitenkin sävy on lähinnä herättelevä, eikä mikään "annan tässä sinulle hienon elämänohjeen, koska tiedän kaiken paremmin". Käytin aineistona omaa tämänhetkistä mielialaani ja Pikku Prinssiä.

Uskon aika vahvasti, että kortin saaja ei saa ikinä tietää kuka kortin lähetti. Ei allekirjoitusta, eikä linkkiä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti