keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Postikorttiprojekti alkaa!

Koska tähänastinen lempparini joulukalenteriprojekti päättyi, aloitan (tai oikeastaan olen jo aloittanut, mutta kuitenkin) uuden haasteen: postikorttiprojektin!

Postikorttiprojektin ideana on lähettää tässä kevään aikana postikortteja tarkkaan harkituille henkilöille. Ajattelin poimia kaikkialta ympäriltäni uhreja suunnilleen viisitoista. Ennen kuin lähetän kortin, aion tarkkailla mahdollisuuksien mukaan joko itse tai kätyreitteni avulla ko. henkilöä kehittääkseni juuri hänelle sopivan kortin. (Fiksuimmat näkevät tässä viittauksen Tähtityttöön, mistä tämän idean poiminkin..) Ongelmia tähän projektiin tuo varmasti se, etten vielä tiedä mistä hankin uhrieni osoitteen ja haasteellista on myös sopivan kortin valitseminen. Suhtaudun kuitenkin aika innokkaasti vielä tässä vaiheessa!

Lähetin jo ensimmäiselle uhrilleni kortin tänä aamuna. Tietyllä tapaa tuon kortin voi laskea jonkinlaiseksi harjoituskortiksi, sillä vastaanottaja tiesi kortista ja tästä projektista, eikä kortti ehkä muutenkaan ollut ihan sitä mitä haen tällä projektilla. Olin nimittäin allekirjoittanut sen, eikä se kuulu postikorttiprojektin fiilikseen!
Joka tapauksessa lähetin aika nätin kortin nätillä postimerkillä, toivottavasti se tulee joskus perillekin.

2 kommenttia:

  1. Ha! Tunnistin itseni.

    Voin ehkä auttaa niiden osoitteiden suhteen jos on tarvis ja jos haluat. Mulla on nimittäin osoitekirja, ja sen varjolla saa hyvin kerättyä osoitteita silleen vaivihkaa.

    VastaaPoista
  2. Hehe, erästä randomtuttuani lainatakseni.

    Niin sulla on se olikosenytmustekala-osoitekirja. Hienoa, pitää vielä kehittää uhrilista niin voit ryhtyä sherlockiksi. (Uhrilista kuulostaa muuten aika epäilyttävältä.)

    VastaaPoista