keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Joulukalenterin viimeinen merkintä

Hih, anteeksi, olen päivitellyt tätä aika hitaasti. Mutta nyt aion kuitenkin kertoa viimeiset terveiset joulukalenteriprojektin tiimoilta. Odoteltuani tarpeeksi kauan jos uhrini Sanelma (nyk. Minna) ottaisi yhteyttä, päätin että on aika kertoa hänelle kasvotusten kuka oli kaiken takana. Päätökseeni vaikutti myös se, että ystävällinen vakoilijakätyrini (joka taitaa olla lukiossa samalla luokalla Minnan kanssa) kertoi, että uhriani taitaa todella kiusata kun hän ei tiedä keneltä sai joulukalenterin.

Voin kertoa, että olin itse aika paniikissa kun pysäytin Minnan käytävällä kertoakseni asiani. Onneksi neiti kuitenkin reagoi tosi hyvin ja kävi selväksi että joulukalenterista oli pidetty. Tilanteen rauhoituttua (:D) eilen illalla haastattelin Minnaa kysellen hieman fiiliksiä joulukalenteriin liittyen:

Olet saanut joulukuun aikana tuntemattomalta joulukalenterin. Miltä nyt tuntuu?
- todella mainiolta, idea oli kovin sympaattinen ja voin sanoa, etten itse ois parempaa keksinyt. Jokainen luukku piristi päivää ja lisäsi joulunodotusintoa

Voisitko kuvailla fiiliksiäsi kun ensimmäinen kirje saapui?
- ensimmäinen kirje aiheutti hämmennystä ja uteliaisuutta. myöhemmin tuli mahtava fiilis; joku todella muistaa minua ja vielä etanapostitse!

Entä kun avasit viimeisen luukun?
- olin viimeisen luukun kohdalla pettynyt siihen, kun en saanut selville lähettäjää. (joka johtui omasta tyhmyydestä kun en tajunnut googlettaa vihjettä). Muuten jäin kaipaamaan päivittäistä piristystä

Mikä oli suosikkiluukkusi, jos muistat vielä?
- lempiluukkuni oli hmm se juttu että "saattaa olla että tänään sataa lunta tai sitten ei sadakaan" se oli mainio. En vaan muista tarkalleen miten se meni. Se ainakin jäi mieleen.

Piditkö vuorilinnusta 18. luukussa?
- vuorilintu oli mainio. En olisi itse keksinyt :D
^KAT:in huomio: En minäkään keksinyt sitä itse. Taiteilijana toimi eräs lahjakas lukiolainen.

Arvasitko kuka oli kaiken takana?
- En tosiaan arvannut, todella positiivinen yllätys se loppujenlopuksi sitten oli. :)

Voisitko sanoa että tämä muutti elämääsi?
- muutti ainakin joulunodotus aikaa. Ja muutti käsitystä myös kirjeen lähettäjään eli sinuun ihmisenä. Piristävää ja positiivista!

Aiotko itse toteuttaa ideaa?
- voisin tosiaan toteuttaa idean ensi jouluna, niin mukava se oli.

Muuta kommentoitavaa joulukalenteriin liittyen, tai mihin vain?
- ja kommentoitavaa... hmm.. Kuka tahansa ilahtuisi tuommoisesta. varsinkin minä, joka arvostan kaikkea pientäkin huomioimista ja suvaitsevaisuutta, ystävällisyyttä ja ihmisiin tutustumista.


Oho, luin itsekin vasta nyt nämä vastaukset ajatuksen kanssa. Vähän hienoja, tulipa hyvä fiilis. Tämän jälkeen voitte olla kaikki ihan varmoja, etten ihan heti hautaa näitä kirjeprojektejani. Tämä projekti antoi minulle itsellenikin paljon: oli tosi hauskaa tarkkailla Minnaa lukiolla ja keksiä luukkuja, suunnitella luukkujen ulkoasua, hermoilla Minnan reaktiota ja vielä kivempaa kertoa kuka oli kaiken takana. KIITOS KAIKILLE PROJEKTISSA AUTTANEILLE tai muuten mukana olleille!
Täten päätän tämän projektin todella hyvillä mielin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti