keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Yllätyskirje yllättäjälle

 Toteutan tämän suunnitelman kauhean myöhään, mutta olen ollut hirveän kiireinen. Ja talvella on ikävä toteuttaa projekteja - ihan liian pimeää. Nyt kuitenkin aloitin kirjoittamaan korttia uhrille, jonka tiedot sain muuan lukijaltani. Kyseessä on tyyppi, joka kuulemani mukaan on itsekin toteuttanut tämänkaltaisia yllättäviä korttiprojekteja tuntemilleen tyypeille. On siis aika yllättää tyyppi takaisin ja kokeilla ymmärtääkö hän mistä on kysymys.

Tällaisen suunnitelman hioin ja aion toteuttaa aivan pian.
Kuukausi sitten kävin museossa ja sain sieltä ilmaisen postikortin kun täytin jonkin randomin kävijäkyselyn (oli muuten hurjan tylsä näyttely). Kuvassa on käsittääkseni jokin taidekuva, sinänsä aika tylsä kuitenkin. Korttiin sain aikaiseksi tällaisen tekstin:

Hei vaan.
Kävin tänään museossa ja sain sieltä kortin, kun katselin kaikkea niin pitkään. En itse tarvitse tätä korttia niin etsin erään kaverini kaiman osoitteen ja lähetin kortin. Terveisiä.
Täällä oli eilen kevät, mutta nyt ei enää. Ei se mitään, koska minulla ei ole vielä kevättakkia. Muista muuten jättää talvitakkisi taskuun jotain kivaa kun vaihdat sen kevättakkiin - on kiva ilahtua taas syksyllä. 
Buona giornata! 

+yksi mystinen teksti venäjäksi

Huomenna aion lähettää kortin kyseiselle tyypille. Kiitokset vielä lukijalle kohde-ehdotuksesta ja avusta! Muista kertoa sitten jos kaverisi ihmettelee korttia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti