lauantai 2. marraskuuta 2013

Edes yhtenä päivänä

Loistava facebookryhmä, ihania ihmisiä ja me kaikki kävelemässä postilaatikoille korttien kanssa.

"Iltalehti kirjoitti uutisen 27.9.2013 tarinan tytöstä, jolla oli syntymäpäivät. Hänellä ei ole kavereita, joten tytön äiti mietti, miten saisi rakkaan lapsensa tuntemaan itsensä tärkeäksi, edes yhden päivän ajan. Ja siitä syntyi idea, ja pian tytölle oli saapunut 544 korttia kotiin.

Tuossa huomaamme, että tuntemattomat haluavat auttaa. Lapset ovat tulevaisuus, ja heidän täytyy tuntea olonsa hyväksytyksi sekä onnelliseksi. Tästä kaikesta sain idean: ryhmä, jossa ihmiset yhdistää voimansa. Ryhmä, missä äidit ja isät voivat pyytää apua.

Toisaalta, aina ei ole pakko odottaa sitä avunpyyntöä. Mietitään esimerkiksi Suomen sairaaloita ja lastenosastoja. Siellä on varmasti lapsia, jolle edes yksi pieni kortti toisi iloa päivään.

Nyt on viimein aika ihan oikeasti yhdistää voimat, ja olla hyvä ihminen. :)" (Lainausta ryhmän sivulta Facebookissa)

Myös täältä voi lukea lisää.


Ryhmän idea on tainnut vähän laajeta ja yhteisöstä on tullut kanava jossa kuka tahansa voi pyytää apua ja kuka tahansa voi tarjota apua. Siellä lähetetään kortteja ja kirjeitä, vaihdetaan kokemuksia ja neuleohjeita. Mutta kaikkein eniten on sitä että tuntematon ottaa kynän käteen ja kirjoittaa tuntemattomalle kortin. Eli liittykää, ryhmä löytyy facebookista nimellä Edes yhtenä päivänä maailman tärkein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti