tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 2011 - viimeinen luukku!

Nyt olisi sitten viimeinenkin joulukalenterin luukku toimitettu perille! Viimeinen luukku oli ihan oikea lahjapaketti, jonka sisältä löytyy itseneulomani lapaset ja kirje (kirjeen teksti tuossa alempana). Toivottavasti tyyppi tykkää! 
Olin eilen illalla aikeissa postittaa paketin, mutta yllättäen tarjoutuikin tilaisuus saada paketti toimitetuksi suoraan ko. henkilölle - eräs nimeltä mainitsematon kätyri hieman auttoi! Ihan hyvä näin, olin niin myöhässä paketin postitse lähettämisen kanssa että viimeinen luukku olisi voinut tulla vasta aaton jälkeen perille..

Niin, tässä sen kirjeen teksti:

Hei! Ja hyvää joulua!

On hurjan jännää kirjoittaa tätä kirjettä, kun en ollenkaan tiedä oletko pitänyt joulukalenteristasi! Toivottavasti olet! Minulla ainakin on ollut hirveän hauskaa luukkuja suunnitellessa.

Päätin pitkän pohdinnan jälkeen, että en kerro vielä tässä kirjeessä kuka olen. Jos haluat tietää, mene nettiin ja osoitteeseen saitkokirjeen.blogspot.com - ota yhteyttä!

Lopuksi haluan vielä sanoa, että valitsin juuri sinut joulukalenterin saajaksi siksi että vaikutit sellaiselta tyypiltä joka ilahtuisi siitä. Toivonkin, että osuin oikeaan! :)

Vielä kerran, hyvää joulua!


Niin, ja jos juuri sinä, joka olet saanut tällaisia omituisia kirjeitä tämän kuun aikana, olet uskaltautunut tänne blogiin, niin olisi tosi kiva jos vaikka kommentoisit jotain tänne! :)

2 kommenttia:

 1. terve!:))
  tää sun joulukalenteri juttu oli huippu! ilahduin siitä tosi paljon ja piristit mun koko joulukuuta:)! kun sain sen ensimmäisen kalenterijutun niin hymyilin koko päivän niin paljon että poskiin sattui:-)
  eli kiitoskiitos että valitsit justiinsa minut!(ja sitä mietin että miksi minä:O!)
  ja ainiin! lapaset sopii täydellisesti:))
  t. senni

  VastaaPoista
 2. hei vaan!
  hirmu kiva kuulla että tykkäsit! Toivottavasti luukut ei olleet ihan mahdottoman omituisia.. :D

  Voisin koulun alettua yrittää löytää sut joskus koululla niin kyselen vielä vähän tunnelmia tätä blogia varten :)

  VastaaPoista